O reštaurácii Leblon

Autor: Peter Černák | 4.5.2012 o 13:26 | (upravené 4.5.2012 o 13:56) Karma článku: 7,52 | Prečítané:  1959x

Nezvyknem sa sťažovať na kvalitu slovenských reštaurácii. Vyložené diery obchádzam, kde sa dobre najesť sa človek aj dočíta tak prečo riskovať? V spometuje reštaurácii som bol asi pred rokom, všetko bolo OK, takže včera som tam vzal na večeru obchodného partnera. Chyba.

Večera ako taká bola dobrá. Ale obsluha...

Vrcholom bolo, ked si kamoš objednal Malbec a čašník síce priniesol dobré víno, ktoré ale bolo úplne teplé. Keď som ho na to upozornil, tak "vraj izbová teplota". Tak som mu vysvetlil, že 25°C nie je izbová teplota pre víno. On ma zabil otázkou, že čo ja s tým??? Tak som mu poradil, nech donesie iné, chladnejšie.... Vrátil sa, doniesol naspäť rovnako teplé víno ale... priniesol k tomu aj ľad... vraj na schladenie... Tak sme to vrátili...
A teraz som si všimol, že nám to víno normálne naúčtoval... 2 x...

A to už vôbec nevravím o tom, že keď sme si pýtali šalát, tak vraj nemajú, ale keď som išiel na záchod, tak som na dverách videl celkom širokú ponuku...

Takže, fajn kuchyňa, otrasná obsluha...

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

SVET

Van der Bellen bude prezidentom, Hofer priznal porážku

Po zrátaní 70 percent hlasov z volebných urien je nereálne, aby Hofer nepriaznivý stav zvrátil.

PLUS

Architekt: Niektoré sedačky sú zámerne nepohodlné

Aké chyby robíme pri zariaďovaní obývačky?

SVET

Muž zastrelil vo Fínsku starostku mesta a dve novinárky

Každú zasiahol ranami z pušky do hlavy a trupu.


Už ste čítali?