O reštaurácii Leblon

Autor: Peter Černák | 4.5.2012 o 13:26 | (upravené 4.5.2012 o 13:56) Karma článku: 7,52 | Prečítané:  1992x

Nezvyknem sa sťažovať na kvalitu slovenských reštaurácii. Vyložené diery obchádzam, kde sa dobre najesť sa človek aj dočíta tak prečo riskovať? V spometuje reštaurácii som bol asi pred rokom, všetko bolo OK, takže včera som tam vzal na večeru obchodného partnera. Chyba.

Večera ako taká bola dobrá. Ale obsluha...

Vrcholom bolo, ked si kamoš objednal Malbec a čašník síce priniesol dobré víno, ktoré ale bolo úplne teplé. Keď som ho na to upozornil, tak "vraj izbová teplota". Tak som mu vysvetlil, že 25°C nie je izbová teplota pre víno. On ma zabil otázkou, že čo ja s tým??? Tak som mu poradil, nech donesie iné, chladnejšie.... Vrátil sa, doniesol naspäť rovnako teplé víno ale... priniesol k tomu aj ľad... vraj na schladenie... Tak sme to vrátili...
A teraz som si všimol, že nám to víno normálne naúčtoval... 2 x...

A to už vôbec nevravím o tom, že keď sme si pýtali šalát, tak vraj nemajú, ale keď som išiel na záchod, tak som na dverách videl celkom širokú ponuku...

Takže, fajn kuchyňa, otrasná obsluha...

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

PLUS

Pochopí len ten, kto to zažil. Aká je realita s Alzheimerovou chorobou

Nechodia na návštevy a nonstop je v strehu.

KOMENTÁRE

Víťazný február nepriniesol spravodlivejšiu spoločnosť

Funkcionári nakupovali v lepších obchodoch.


Už ste čítali?